Alamat Lama. Reka Bentuk Baru. Lebih Banyak Kandungan.

Sep 09, 2014

Klingspor melancarkan laman web syarikatnya dengan pelbagai fungsi baru.

Klingspor melancarkan laman web syarikatnya dengan pelbagai fungsi baru

Pengilang pelelas Haigerer Klingspor telah menyemak semula kehadirannya dalam talian. Laman web baru memaparkan dirinya bukan sahaja dalam reka bentuk terkini, tetapi juga dengan pelbagai fungsi baru. Teras laman web ini adalah carian produk interaktif yang membawa pengguna langkah demi langkah untuk menyelesaikan masalah lelasan atau pemotongan individu. Antara muka pengguna yang intuitif dan reka bentuk responsif yang optimum untuk kegunaan mudah alih memastikan kebolehgunaan yang cemerlang pada semua peranti, daripada komputer peribadi hingga ke telefon pintar.

Penting untuk pelancaran semula, laman web tersebut telah direka khas untuk memenuhi keperluan pengguna. Ini terpakai kepada pemilihan dan penyediaan kandungan serta perkembangannya melalui dengan jelas, dengan beberapa klik navigasi keluar. Fungsi yang sering digunakan seperti pencari produk, hubungan ke jabatan jualan Klingspor dan carian kata kunci di semua halaman boleh diakses terus dari mana-mana bahagian laman web.

Dengan beberapa klik ke keputusan yang betul: Pencari produk

Teras laman web yang disemak semula adalah pencari produk Klingspor yang baru dibangunkan. Boleh diakses dari mana-mana bahagian laman web dengan satu klik, sistem pakar ini memberikan pengguna cadangan khas untuk pemilihan produk yang sesuai untuk penggunaan tertentu. Skrin pertanyaan terpaut secara dinamik antara satu sama lain, contohnya, dengan pantas hasil carian yang relevan dihantar untuk bahan yang diproses dan mesin yang digunakan. Tapis perincian tambahan boleh digunakan untuk mengehadkan pemilihan produk. Produk selebihnya boleh ditimbang sekali lagi antara satu sama lain secara terperinci dengan senarai perbandingan. Penghasilan dan percetakan helaian data teknikal juga merupakan antara fungsi yang ditawarkan.

Pengetahuan pakar, dapat difahami: Kamus lelasan

Sebagai tambahan kepada maklumat mengenai produk tertentu, laman web baru tersebut juga termasuk kamus lelasan dengan maklumat terperinci tentang pemotongan, lelasan dan kemasan serta peralatan yang digunakan untuk tujuan ini. Terperinci, berasas dan mudah difahami, menjelaskan di sini semua yang perlu diketahui oleh pengguna - sama ada pakar atau tidak pakar - untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Kata kunci dan topik terdiri dari penyimpanan pelelas yang betul berdasarkan kelebihan dan kekurangan variasi serat hinggan aspek keselamatan seperti kelajuan maksimum dan kelajuan minimum.

Kerja dalam proses

Selepas dilancarkan di Jerman, Great Britain, Perancis, Sepanyol, Poland, Ukraine dan Brazil, versi tempatan akan dikeluarkan secara beransur-ansur pada bulan-bulan akan datang. Pelancaran laman web dilancarkan secara dinamik dalam pelan berperingkat, yang juga terus membangunkan versi induk. Matlamatnya adalah untuk semua syarikat Klingspor di seluruh dunia berhubung dengan kehadiran dalam talian yang baru pada penghujung tahun 2018.

Antara muka pengguna yang intuitif dan reka bentuk responsif yang optimum untuk kegunaan mudah alih memastikan kebolehgunaan yang cemerlang pada semua peranti, daripada komputer peribadi hingga ke telefon pintar di laman web Klingspor yang baru.