Cakera berperekat

Cakera berperekat ialah cakera pelelas dengan lapisan velor – dan juga pada belakang asas. Klingspor menggunakan kertas, filem, jejaring nilon (jejaring lelasan) atau kain kapas untuk penggunaan. Memandangkan kemungkinan penggunaan hampir tidak terhad, Klingspor mempunyai pelbagai cakera berperekat terbina dalam portfolio dan produk yang sesuai untuk setiap tujuan penggunaan.

Struktur selepas penggunaan

Cakera berperekat ialah cakera pelelas dengan lapisan velor – dan juga pada belakang asas. Klingspor menggunakan kertas, filem, jejaring nilon (jejaring lelasan) atau kain kapas untuk penggunaan. Serat lelasan terletak pada bahagian depan asas. Semuanya adalah mungkin - bergantung pada permohonan, cakera pelelas dipilih dengan jenis serat yang sesuai.

Kelebihan produk dengan lapisan velor adalah bahawa cakera pelelas boleh dengan mudah dan cepat ditukar dari plat berperekat, cthnya, apabila ditukar kepada bahan kerja lain atau bahan lain.


Boleh digunakan secara individu, bergantung kepada permintaan pelanggan

Memandangkan kemungkinan penggunaan hampir tidak terhad, Klingspor mempunyai pelbagai cakera berperekat terbina dalam portfolio dan produk yang sesuai untuk setiap tujuan penggunaan.

Lelasan daripada kayu, cat, lakuer, pakal atau logam tidak menjadi masalah. Penggunaan khas, seperti lelasan Gelcoat (pembuatan bot dan kapal layar), bahan komposit (industri tenaga angin), dinding papan plaster dan lantai parket, juga mudah.

Untuk cakera pelelas dilengkapi, cthnya, dengan serakan separa buka atau tebal, salutan stearat atau asas filem yang sangat fleksibel tahan lusuh, bergantung kepada apa yang diperlukan.


Universal untuk lelasan dengan mesin tangan

Klingspor menawarkan cakera berperekat dalam pelbagai ukuran dan bentuk lubang Excenterschleifer mit Klettscheibe – sesuai untuk semua mesin biasa dan memberikan plat sokongan yang sesuai berdasarkan permintaan. Plat sokongan berbilang lubang untuk pelelas orbit rawak meliputi hampir semua corak lubang dan plat sokongan pelekat untuk pelelas sudut juga boleh didapati.

Selain cakera bulat, terdapat juga cakera khas bentuk segi tiga dan besi dalam program. Di samping itu, produk berperekat yang lain juga boleh dihantar sebagai jalur.

Klettprodukte

Di samping program penyimpanan terperinci daripada Klingspor, pelanggan berpeluang menyesuaikan bentuk atau ukuran lubang khas, selaras dengan kuantiti pesanan minimum untuk penghasilan seperti yang dikehendaki.

Produk Sesuai Untuk

Kembali ke pengetahuan lelasan