SMT 624 Supra Cakera mop pelelas untuk Keluli tahan karat, Keluli

Spesifikasi
Kelas Supra
Jenis serat Korundum zirkonium
Plat Gentian kaca
Reka bentuk melengkung 12°
Keagrasifan
Jangka hayat
Bahan kerja
Keluli tahan karat
Keluli
Pilihan layan diri
Kedai tukang kunci
Pembinaan keluli
Pembinaan logam

Cakera mop pelelas SMT 624 – cakera pelelas penutup yang sempurna untuk pemprosesan kimpal dan pemprosesan sudut

Cakera mop pelelas SMT 624 Supra Klingspor untuk keluli tahan karat dan keluli adalah cakera pelelas kelepak yang sempurna, apabila pemprosesan kimpal atau lelasan sudut yang mencabar dan profesional pada keluli dan keluli tahan karat. Produk ini adalah perkakas untuk profesional yang sebenar – sebagai tambahan kepada keagrasifan tertinggi, ia menawarkan jangka hayat yang panjang, yang bermakna penukaran perkakas yang kurang diperlukan dan keselesaan lelasan yang terbaik untuk kerja beban rendah dan mesra pengguna.

Cakera mop pelelas SMT: aksesori sempurna untuk pelelas sudut

Cakera mop pelelas SMT 624 Supra memerlukan potensi prestasinya yang penuh untuk keluli tahan karat dan keluli pada pelelas sudut berprestasi tinggi. Mesin ini menyokong prestasi lelasan cakera pelelas penutup dan tidak menyebabkan sebarang kehilangan prestasi walaupun digunakan secara berterusan. Prestasi lelasan cakera mop pelelas siri SMT yang sempurna memberikan hasil dari penggunaan korundum zirkonium yang mengasah diri sendiri. Kesan pengasahan semula disebabkan oleh terutamanya prestasi kehausan zirkonium, kerana sudut tajam terbentuk daripada haus.

Prestasi pemotongan yang agrasif memenuhi keselesaan lelasan tertinggi

Pelelas daripada Klingspor memberikan nilai penyingkiran yang sangat baik untuk pemprosesan kimpal dan sudut. Oleh itu, ia adalah alternatif yang sebenar untuk cakera pelelas. Cakera mop pelelas SMT 624 Supra juga mendapatkan mata dari segi keselesaan lelasan. Ia berfungsi dengan getaran yang rendah dan juga sangat senyap daripada cakera pelelas. Pakar menghargai peningkatan yang jelas dalam kemesraan pengguna.

Tiada pemprosesan semula permukaan diperlukan

Terima kasih terutamanya kepada susunan lamela, SMT 624 juga memberikan corak permukaan yang sangat baik apabila menggunakan serat pelelas yang kasar, yang membuatkan pemprosesan semula kimpal atau sudut bahan kerja tidak diperlukan. Oleh itu, cakera mop pelelas SMT 624 Supra untuk keluli tahan karat dan keluli bukan sahaja sempurna untuk pemprosesan kimpal, tetapi juga alat serba guna untuk lelasan permukaan dan lelasan sudut yang mencabar. Produk terdapat dalam 100 hingga 180 mm diameter 100 hingga 180 mm.