KM 613 Mop pelelas kecil untuk Keluli tahan karat, Logam universal

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Bahan kerja
Keluli tahan karat
Logam universal
Kayu
Plastik
Pilihan layan diri
Pembinaan radas dan tangki

KM 613 – Mop pin boleh suai untuk pelelas lurus dan mesin penggerudian

Mop pelelas kecil KM 613 Klingspor untuk keluli tahan karat dan logam adalah perkakas lelasan untuk semua pelelas lurus dan mesin penggerudian rumah dengan kawalan kelajuan. Terima kasih kepada struktur lamela yang lembut dan boleh suai, ia sesuai terutamanya untuk pemprosesan kontur yang rumit. Mop pin menjamin prestasi penyingkiran yang yang seragam dan kemasan yang konsisten dan bersih.

Lelasan sejuk dengan lamela yang bergerak

Struktur lamela mop pelelas kecil KM613 yang lembut memastikan, bahawa perkakas menyesuai dengan sempurna pada kontur masing-masing. Pada masa yang sama, pergerakan lamela pelelas menghasilkan pengalihudaraan – ini membolehkan lelasan sejuk dan menghalang pembentukan sebam. Ciri-ciri ini melayakkan mop pin untuk lelasan dan kemasan logam secara keseluruhan dan juga keluli tahan karat.

Pilihan yang luas untuk diameter dan saiz serat

Mop pin KM 613 terdapat dalam pelbagai ukuran daripada penyimpanan – untuk permukaan yang terkecil dan sukar dijangkau hingga kontur yang besar. Setiap ukuran sekali lagi terdapat dalam pelbagai saiz serat - untuk penyingkiran yang tinggi atau kemasan yang sempurna. Atas permintaan, mop pelelas kecil KM 613 untuk keluli tahan karat dan logam boleh dihasilkan dalam ukuran dan saiz serat tambahan.

Aci piawai untuk penggunaan dalam sesimpai

Aci KM 613 mempunyai diameter piawai dari 3 atau 6 mm dan oleh itu, sesuai untuk peregangan pantas dalam sesimpai pada pelelas lurus.

Kemasan daripada kayu dan Plastik

Penggunaan utama untuk mop pin KM 613 adalah kemasan keluli dan keluli tahan karat. Dengan struktur lamela yang fleksibel dan lelasan sejuk, perkakas lelasan tidak tersumbat dengan pantas dan sesuai untuk pemprosesan kayu dan plastik.

Produk alternatif