Pelelas elastik

Pelelas R-Flex

... digunakan untuk lelasan halus bagi permukaan bahan yang berbeza. Jangka hayat dan kestabilan bentuk yang tinggi sehingga haus sepenuhnya dijamin walaupun struktur elastiknya.

Pin pelelas dan pengilap

... ditawarkan dalam pelbagai ukuran dan saiz serat. Ia digunakan dalam penghasilan peralatan dan kontena, industri penerbangan dan enjin serta industri makanan dan kimia.

Perkakas pemarmaran

... mencapai kesan permukaan khas dengan corak lelasan yang seragam. Perkakas permarmaran R-Flex berjaya digunakan untuk pemprosesan keluli tahan karat dan aluminium dalam pembinaan kontena dan pembinaan dapur yang besar.

Pelelas blok tangan Schleiffix

... membersihkan, menggilap dan mengalas bahan yang berbeza seperti logam, kayu, warna, plastik, getah dan kertas. Sebagai tambahan kepada penggunaan komersial, ia juga sesuai untuk kerja dalam rumah dan untuk penyelenggaraan kereta, contohnya untuk pembersihan seterika, jalur keluli dll. Kesan Schleiffix diperkuat dengan penambahan air, sabun, petroleum atau pes. Produk dalam empat saiz serat yang berbeza membolehkan pemprosesan yang optimum pada permukaan yang berbeza.

Roda R-Flex

... boleh didapati dengan silikon karbida atau serat korundum dalam kekerasan pengikatan dan ukuran yang berbeza, berdasarkan penggunaan. Bahagian penggunaan umum, contohnya, lelasan bahagian plastik, lelasan halus dari peralatan pembedahan, penyingkiran dan penajaman pisau, dll. Roda R-Flex adalah sebab pengikatan mudah diprofil dan disesuaikan semasa lelasan kontur bahan kerja.

Jenis pengikatan Kelajuan maksimum kerja
Z tahan lasak, tahan lelasan hingga 32 m/s
E tidak melekat, tahan lelasan (sesuai terutamanya untuk aluminium) hingga 16 m/s
W lembut, elastik (sesuai terutamanya untuk keluli tahan karat) hingga 5 m/s