CS 310 X Sabuk pelelas dengan asas kain untuk Keluli tahan karat, Kayu, Keluli, Logam bukan ferus

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas X
Bahan kerja
Keluli tahan karat
Kayu
Keluli
Logam bukan ferus
Plastik
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Industri perabot
Kedai tukang kunci
Pembinaan kekisi
Pembinaan keluli
Pembinaan logam

CS 310 X – Sabuk pelelas tahan koyak untuk pelelas sabuk dan mesin pelelas kekaki

Sabuk pelelas CS 310 X dengan asas kain adalah sesuai terutamanya untuk penggunaan pada pelelas sabuk dan mesin pelelas kekaki. Ia digunakan untuk pemprosesan keluli tahan karat, kayu, keluli dan logam bukan ferus. Sabuk pelelas CS 310 x meyakinkan dengan tahan koyak yang tinggi, ia digunakan semasa lelasan kasar, seperti menyahgerigis bahagian pembentukan daripada keluli atau keluli tahan karat.

Pengikatan sabuk yang kuat “made by Klingspor”

Kelemahan setiap sabuk adalah pengikatan sabuk, di mana kedua-dua sabuk dilekatkan bersama. Sabuk pelelas CS 310 X menggunakan pengikatan sabuk yang sangat tahan koyak. Ia dipotong serong dan pengikat kejutannya dilekatkan dengan kerajang yang bertetulang kain. Ini membuatkan sabuk pelelas sesuai untuk semua penggunaan, di mana beban tinggi berlaku.

Pelbagai ukuran dan saiz serat yang besar

Bergantung kepada mesin dan jenis penggunaan, ukuran dan saiz serat yang berbeza tersedia. Bahagian serat adalah daripada kasar hingga sangat halus.

CS 310 X sesuai untuk logam dan kayu

Sabuk pelelas CS 310 X sesuai untuk penggunaan dalam industri pemprosesan logam dan kayu. Oleh kerana kainnya yang tetap dan serakan yang tebal, sabuk pelelas tahan lama dan teguh. Produk ini juga digunakan sebagai sarung pelelas pada badan pengembang getah.