CS 561 Cakera gentian untuk Keluli, Logam bukan ferus, Logam universal

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Bahan kerja
Keluli
Logam bukan ferus
Logam universal
Plastik
Keluli tahan karat
Kayu

Cakera gentian CS 561 – Cakera pelelas untuk penyingkiran yang tinggi pada keluli

Cakera gentian CS 561 untuk keluli, logam bukan ferus dan logam secara keseluruhan dicirikan dengan kadar penyingkiran yang sangat baik. Terima kasih kepada pengikatan resin sintetik, produk ini kuat dan tahan lama. Di samping itu, ia adalah fleksibel dan berprestasi tinggi. Dengan bahagian serat yang besar, ia boleh didapati, ia sesuai untuk lelasan apa-apa – halus, sederhana dan kasar. Cakera gentian boleh didapati dalam diameter dari 100 hingga 235 mm. CS 561 menawarkan pilihan yang paling luas bagi program produk Klingspor untuk cakera gentian.

Pilihan plat sokongan menentukan corak lelasan

Ketinggian penyingkiran dan hasil corak lelasan, ia dikawal bukan hanya dengan serat cakera gentian CS 561 terpilih, tetapi juga dengan pilihan plat sokongan. Klingspor menawarkan dua jenis plat sokongan, bergantung kepada kadar penyingkiran dan kawasan permukaan yang dikehendaki: Plat sokongan ST 358 yang sederhana keras dan licin dan plat sokongan ST 358 A yang keras, bertetulang. Plat sokongan yang sederhana keras membolehkan corak lelasan yang seragam dan penyesuaian fleksibel pada kontur bahan kerja. Bersama dengan plat sokongan ini, cakera gentian siri CS 561 sangat sesuai terutamanya untuk lelasan halus dari ukuran serat 50, untuk pembulatan sudut dan lelasan sudut pada keluli dan logam bukan ferus. CS 561 digunakan pada plat sokongan yang keras apabila lelasan kasar dan penyingkiran yang tinggi diperlukan. Plat sokongan yang keras sesuai terutamanya untuk pemecahan sudut dan kerja menyahgerigis.

Terbukti Klingspor berkualiti - teratur dan berguna

Dengan dispenser cakera gentian FS 555, hingga 100 cakera gentian dengan diameter 115 hingga 180 mm boleh disimpan dan dikeluarkan dengan cepat dan mudah. Cakera gentian CS 561 juga dihasilkan atas permintaan dan dengan kuantiti pembelian yang sepadan dalam bentuk tebukan yang berbeza.