SFK 655 Pelelas elastik untuk Warna, Lakuer, Kaca, Batu, Kayu, Plastik, Kulit, Logam universal

Spesifikasi
Pengikatan Plastik
Jenis serat SiC
Bahan kerja
Warna
Lakuer
Kaca
Batu
Kayu
Plastik
Kulit
Logam universal

SFK 655 – bongkah pelelas yang elastik untuk semua kerja lelasan tangan

Kecil, berguna, kalis air – lelasan tangkas tanpa elektrik – ini dilakukan dengan bongkah pelelas elastik SFK 655 seolah-olah dengan sihir. Penolong kecil membersihkan bahan yang pelbagai, sebagai contoh

  • Logam,
  • Keluli tahan karat,
  • Kayu atau
  • Plastik.

Pelelas blok tangan Schleiffix dengan serat tahan koyak daripada silikon karbida berprestasi tinggi harus berada di tapak pembinaan. Juga dalam bahagian hobi dan barang rumah, pelelas tangan memastikan kemasan yang sempurna, sama ada untuk pembersihan sudut ski, tapak seterika atau kasut suede. Kerana fleksibel seperti kemungkinan penggunaannya adalah juga strukturnya yang elastik. Klingspor memastikan jangka hayat yang lampau dengan produknya – blok pelelas SFK 655 boleh digunakan sehingga haus sepenuhnya.

Meningkatkan kesan pembersihan – dengan air, sabun atau sebatian penggilapan

Sebagai pelelas yang fleksibel dan berguna, blok pelelas universal SFK 655 serba guna boleh digunakan – dan lebih selesa untuk digunakan daripada kertas pasir pada pelelas tangan. Kemasan yang sempurna untuk semua permukaan dapat dicapai dengan gabungan dengan bahan pembersih yang pelbagai. Kerana pelelas blok tangan kalis air, ia boleh mengagihkan dengan mudah dan berkesan sabun, penggilapan atau juga petrol, tanpa menyerap bahan ini seperti span.

Lebih banyak fleksibiliti pengguna dengan saiz dan serat yang berbeza /nPelelas blok tangan SFK 655 adalah alat serba guna, apabila dalam pembersihan dan kemasan. Blok pelelas dengan pengikatan elastomer yang terdapat dalam penggunaan dan saiz serat yang berbeza. Apabila memilih serat yang berbeza, tentu saja, ia bergantung pada bahagian penggunaan.

Serat yang lebih kasar mempunyai hanya penyingkiran yang minimum dan oleh itu, sangat tahan lama. Serat yang kasar dan halus adalah sempurna untuk kerja pembersihan semua jenis permukaan tanpa merosakkan permukaan terlalu banyak. Ia mudah dilakukan dengan tangan! Cat, kaca, batu, kayu, plastik atau kulit juga boleh dipulihkan dengan span pelelas kalis air.