NRO 400 Gulung tenun dengan unit keping untuk Keluli tahan karat, Logam universal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Bahan kerja
Keluli tahan karat
Logam universal
Kayu
Plastik
Warna
Lakuer
Pakal
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan kekisi
Pembinaan logam

Gulung tenun NRO 400 Klingspor – Multitalent untuk kemasan permukaan

Gulung tenun NRO 400 dengan pelelas korundum sesuai untuk kemasan permukaan. Sebagai alat serba guna, ia meyakinkan dengan kualiti kelas pertama untuk harga yang berpatutan. Kelenturannya membolehkan penyesuaian yang optimum pada bahan kerja masing-masing. Dengan pelelas korundum, gulung tenun ini disyorkan untuk kemasan permukaan logam dan kayu.

Pelelas korundum – sempurna untuk pemprosesan permukaan logam dan kayu

Pelelas gulung tenun NRO 400 adalah korundum. Untuk pengikatan pelelas, resin sintetik digunakan. Ini memastikan penyesuaian yang tepat pada bahan kerja yang diproses. Gulung tenun ini digunakan untuk pemprosesan permukaan daripada

  • Logam dalam keseluruhan,
  • Keluli tahan karat dan
  • Kayu.

Gulung tenun NRO 400 daripada Klingspor boleh didapati dengan darjah kehalusan Very Fine, Fine, Medium dan General Purpose. Pilihan yang sesuai bergantung kepada tujuan penggunaan masin-masing. Reka bentuk yang halus dan ekstra halus disyorkan untuk pelicinan dan untuk kemasan yang sempurna, manakala darjah kehalusan Medium dan General Purpose untuk pembersihan dan untuk pengasahan permukaan. Gulung tenun ini sesuai untuk kemasan permukaan secara keseluruhan dan boleh digunakan tanpa penyumbatan.

Pemprosesan permukaan yang mudah dan berkesan dengan tangan dan dengan mesin

Disebabkan ciri-ciri lelasannya yang terbaik dan penyesuaiannya yang hebat, gulung tenun NRO 400 membolehkan kemasan permukaan yang mudah dan berkesan. Di sini, nisbah harga-prestasi terbukti sangat bermanfaat. Gulung tenun telah membuktikan dirinya semasa kerja dengan mesin pelelas tangan dan semasa kemasan permukaan dengan tangan. Bahan boleh dipotong bersih dan tidak rumit.