NRO 500 Gulung tenun dengan unit keping untuk Keluli tahan karat, Plastik, Warna, Lakuer, Pakal

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat SiC
Bahan kerja
Keluli tahan karat
Plastik
Warna
Lakuer
Pakal
Logam universal
Kayu
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan kekisi
Pembinaan logam

NRO 500 - gulung tenun yang sempurna untuk pengasahan, kemasan dan menyahgerigis

Gulung tenun NRO 500 digunakan untuk memberikan permukaan bahan kerja dengan struktur yang dikehendaki. Kain tenun daripada nilon dibasahkan dengan serat silikon karbida. Bahan pengikatan adalah resin sintetik. Ini mewujudkan medium lelasan yang lembut dengan kelenturan yang tinggi. Produk ini sesuai untuk semua kaedah lelasan umum, sebagai contoh untuk

  • lelasan kering dan
  • lelasan dengan air,
  • dengan bahan pembersihan yang mudah,
  • dengan cecair dan
  • dengan minyak.

Pelelas pada asas tenun, menanggalkan serpihan logam, sebagai contoh keluli tahan karat, dan mengurangkan kedalaman kekasaran kayu dan plastik. Ia sesuai untuk mencapai corak permukaan yang seragam.

Dengan pelbagai kegunaan

Gulung tenun NRO 500 terbukti semasa pembersihan, penyamaan, pengalasan dan pengasahan, semasa penanggalan sebam pada logam, semasa kemasan, semasa pembagasan kayu dan semasa lelasan halus. Ia terbukti bermanfaat bahawa tenun tidak tersumbat dengan habuk. Semasa lelasan dengan kertas las, pelelas akan tersumbat dengan lelasan habuk bahan kerja. Ini boleh mengurangkan kesan lelasan.

Untuk kerja lelasan dengan tangan dan dengan mesin

Das Lelasan dengan tangan disyorkan untuk semua kawasan yang sukar dijangkau, sebagai contoh pemotongan belakang geometri, kekisi dan bentuk berongga yang rumit. Untuk pemprosesan permukaan yang dilengkungkan, profil dan bulatan, gulung tenun NRO 500 boleh diperbaiki dengan pengikat berperekat pada sarung tangan lelasan khas. Untuk pengendalian permukaan rata, semasa kemasan dan pembersihan, pelelas ini juga sesuai untuk penggunaan dengan mesin. Ini mengurangkan masa pemprosesan. Dengan menggunakannya pada pelelas orbital, bahan kerja menerima struktur yang seragam. Gulung tenun NRO 500 daripada Klingspor terdapat daripada Medium hingga Ultra Fine.