CS 395 X Kain gelongsor grafit

Spesifikasi
Jenis serat Grafit
Jenis serakan lamela
Substrat Kain X

Gulung pelelas CS 395 X Klingspor – untuk lelasan seragam, bersih dengan pembangunan haba yang berkurang

CS 395 X adalah Multitalent di bawah gulung pelelas dan pada masa yang sama produk laris daripada Klingspor. Gulung pelelas ini memenuhi keperluan tinggi yang ditetapkan. Disebabkan pembangunan haba yang berkurang, membolehkan lelasan yang lancar dan bersih. Produk tersebut mengurangkan geseran antara belakang sabuk dan elemen sentuhan dan merupakan bantuan yang baik dalam proses lelasan.

Lelasan yang tepat dan berkesan pada bahan serba guna

Gulung pelelas CS 395 X daripada Klingspor terdiri daripada grafit lamela yang diselerakkan pada kain X sebagai kain gelongsor. Ia sesuai untuk penggunaan dalam mesin pelelas untuk lelasan pada permukaan, sudut dan bahan putaran. Ia menjadi asas tambahan semasa lelasan bahan serba guna, sebagai contoh untuk /n- logam, seperti keluli, keluli tahan karat dan logam bukan ferus, - kayu tanpa atau dengan lakuer, cat atau dengan pengisi dalam bentuk diproses, - plastik dan - kaca. Gulung pelelas CS 395 X meyakinkan dengan pergerakannya yang lancar dan dengan operasinya yang berkesan.

Lelasan yang lancar dan seragam terima kasih kepada pembangunan haba yang berkurang

Gulung pelelas CS 395 X Klingspor disyorkan untuk mesin lelasan tangan dan sebagai bantuan tambahan semasa lelasan bahan umum yang banyak Ciri-ciri utama gulung pelelas ini ialah pembangunan haba yang dikurangkan dengan geseran yang berkurang antara belakang sabuk dan elemen sentuhan. Bahan yang sangat teguh menjamin lelasan yang lancar dan seragam. Gulung ini terdapat dalam ukuran yang berbeza. Oleh kerana ia adalah barangan gulung, kain boleh dipotong secara individu dan diselaraskan untuk penggunaan tertentu dan mesin pelelas.