CS 396 Y Penutup berperekat

Gulung pelelas CS 396 Y Klingspor - dengan pelekat berperekat untuk penukaran kertas pasir

Gulung pelelas CS 396 Y mempunyai pelekat yang melekat pada bahagian belakangnya. Asasnya terdiri daripada kain berat dengan kekuatan sederhana. Gulung pelelas ini dengan asas yang ekstra keras sesuai untuk pelbagai kerja, sebagai contoh untuk

  • lelasan permukaan,
  • lelasan sudut dan
  • pemprosesan badan berputar pada mesin.

Bahan penggunaan universal untuk mesin

Kertas pelelas untuk pelelas orbit rawak atau untuk pelelas orbital adalah segi empat tepat, segi empat sama, bulat atau tiga segi. Geometri mempunyai saiz yang berbeza, kerana pengilang menggunakan barang tertentu, yang dipasang pelekat berperekat. Gulung pelelas CS 396 Y memudahkan membuat pemotongan untuk mesin, jika bahan penggunaan tidak lagi boleh dihantar.

Pemotongan individu untuk penggunaan bahan yang Optimum

Untuk produk yang dihasilkan khas, tiada kertas pelelas standard dengan pelekat yang melekat. Gulung pelelas CS 396 Y membolehkan ia menggunakan kelebihan teknik ini secara universal. Sebaik sahaja saiz dan bentuk kertas pelelas dikenalpasti, saiz gulung yang optimum untuk gulung pelelas CS 396 Y boleh dikira dengan cepat. Ini membenarkan penggunaan bahan yang terbaik dan tidak terdapat sisa yang tidak diperlukan. Selepas pengeluaran kerajang perlindungan, pelelas gulung pelelas CS 396 Y yang dipotong dilekatkan pada permukaan rata untuk pengikatan tambahan dan tahan lama. Bongkah pelelas dengan ukuran individu yang sesuai boleh dihasilkan dengan pantas dan mudah.

Asas kain yang teguh untuk permintaan yang tinggi

Asas kain gulung pelelas CS 396 Y yang sangat teguh direka bentuk pada tugasan kerja dengan kehendak yang meningkat dan potongan individu.