KL 361 JF Jumbo rolls dengan asas kain untuk Keluli tahan karat, Keluli, Logam universal, Logam bukan ferus, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas JF
Bahan kerja
Keluli tahan karat
Keluli
Logam universal
Logam bukan ferus
Kayu
Plastik

Gulung pelelas KL 361 JF Klingspor – gulung dengan asas kain untuk bahan serba guna

Gulung pelelas KL 361 JF dengan asas kain meyakinkan dengan kualiti yang hebat dan boleh digunakan secara universal. Ia boleh suai dan membolehkan lelasan bahan serba guna yang tepat, seperti keluli, logam bukan ferus atau plastik. Gulung pelelas sesuai untuk lelasan kontur dan membenarkan operasi yang mudah dan berkesan.

Kain lelasan yang boleh digunakan secara universal untuk lelasan bersih pada bahan serba guna

Dengan gulung pelelas KL 361 JF dengan asas kain memastikan lelasan bahan serba guna yang tepat. Asas kain terdiri daripada kain kapas JF, yang meyakinkan dengan kelenturan dan penyesuaian yang tinggi. Pelelas adalah korundum, yang diselerakkan secara tebal dengan pengikatan daripada resin sintetik. Ia membolehkan lelasan daripada:

  • Keluli tahan Karat
  • Keluli
  • Logam universal
  • Logam bukan ferus
  • Kayu

Disebabkan kain yang ringan dan sangat fleksibel, gulung pelelas boleh digunakan untuk lelasan bahan kerja berprofil tinggi. Gulung pelelas yang boleh digunakan secara universal adalah sesuai untuk lelasan tangan seperti untuk lelasan mesin dengan mesin pelelas umum yang pelbagai.

Fleksibel – boleh digunakan untuk bahan kerja dalam banyak bentuk

Tidak hanya gulung pelelas dengan asas kainnya yang fleksibel, ia juga boleh digunakan untuk lelasan kasar seperti untuk kemasan yang sempurna. Ia secara optimum disesuaikan pada bahan kerja dan membolehkan kerja yang tepat dan profesional. Dengan kepelbagaian saiz serat yang luas, lelasan kasar dengan gulung pelelas mungkin seperti lelasan halus. Terdapat gulung pelelas KL 361 JF bergantung kepada bahan dan tujuan penggunaan dengan saiz serat yang berbeza. Panjang semua saiz dan lebar serat dengan 50,000 mm dan sesuai untuk banyak kemungkinan penggunaan yang berbeza. Bergantung kepada tujuan penggunaan dan mesin yang digunakan, bahan lelasan boleh dikoyak dengan mudah dan bersih dalam saiz yang diperlukan daripada gulung.