KL 385 JF Gulung dengan asas kain untuk Logam universal, Logam bukan ferus

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas JF
Bahan kerja
Logam universal
Logam bukan ferus
Keluli tahan karat
Plastik
Kayu
Pilihan layan diri
Pembinaan logam

Gulung pelelas KL 385 JF Klingspor – produk universal yang boleh dipercayai, kos efektif bagi lelasan Profil

Gulung pelelas KL 385 JF daripada Klingspor adalah produk berkualiti yang dicirikan oleh nisbah harga-prestasi yang hebat. Gulung ini dengan asas kain digunakan secara fleksibel dan menyesuaikan diri dengan bahan kerja untuk dimesin. Ia sesuai untuk lelasan profil logam dan amat sesuai untuk lelasan tangan.

Korundum disebarkan dengan tebal untuk lelasan profil logam yang bersih

Sebagai pelelas digunakan, ia adalah gulung pelelas KL 385 JF korundum. Gulung pelelas boleh digunakan untuk lelasan halus hingga lelasan kasar dan membolehkan penyesuaian yang optimum kepada kontur bahan kerja yang dilelas. Untuk pengikatan pelelas, resin sintetik digunakan. Disebabkan oleh pengikatan resin sintetik dan serat korundumnya, gulung pelelas KL 385 JF disyorkan untuk lelasan logam, sebagai contoh - logam universal dan - logam bukan besi.

Kelenturan asas kain yang tinggi sebagai ciri-ciri optimum untuk lelasan tangan

Gulung pelelas KL 385 JF mempunyai asas kain daripada kapas, yang membolehkan penyesuaian individu pada kontur bahan kerja dan kerja profesional. Ia terutamanya direka untuk lelasan profil dengan tangan dan pada kemasan bahan kerja yang sempurna, juga sesuai untuk mesin lelasan tangan. Bahan ini boleh dikoyakkan dengan mudah dan bersih daripada gulung.

Produk alternatif