KL 385 JF Gulung dengan asas kain untuk Logam universal, Logam bukan ferus

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas JF
Bahan kerja
Logam universal
Logam bukan ferus
Keluli tahan karat
Plastik
Kayu
Pilihan layan diri
Pembinaan logam

Gulung pelelas KL 385 JF - dengan asas kain untuk logam secara universal, logam bukan ferus

Dengan gulung simpanan ini, sentiasa terdapat kertas pasir yang mencukupi. Jika perlu, setiap panjang gulung pelelas KL 385 JF dikoyak dan digunakan untuk kerja dalam proses. Perobohan adalah bersih dan dengan usaha yang sedikit. Produk ini direka bentuk untuk lelasan tangan begitu juga untuk penggunaan pada mesin tangan. Kualitinya sesuai untuk kerja berikut:

  • Lelasan profil atau bahagian pembentukan
  • Lelasan permukaan
  • Lelasan kasar
  • Kemasan

Bahagian penggunaan secara universal untuk gulung pelelas KL 385 JF

Kertas pasir ini lebih baik digunakan untuk pemprosesan logam dan logam bukan ferus. Ia terdapat dalam serat yang pelbagai. Untuk lelasan tangan, sekeping gulung simpanan dikoyak dan dibalut pada bongkah pelelas yang sesuai. Dengan asas kain, ia sesuai terutamanya untuk lelasan profil. Ia disesuaikan dengan kontur bahan kerja tanpa pemecahan. Semasa lelasan lembab, asas kain mengekalkan keteguhannya. Untuk kontur yang sangat halus, boleh juga bekerja tanpa menggunakan bongkah pelelas.

Pilih serat yang betul

Sisa cat atau kotoran lain ditanggalkan dengan serat yang kasar. Semakin halus serat, semakin seragam dan licin hasil proses lelasan. Logam digilap untuk kemasan yang berkilat dengan serat terhalus. Ia boleh mencapai kemasan cermin dengan perekat lelasan tambahan. Gulung pelelas KL 385 JF adalah sesuai untuk semua tujuan penggunaan ini dan terdapat dalam lebar yang pelbagai. Atas permintaan, paket individu dengan diameter khas akan dihantar.