LS 309 JF Gulung dengan asas kain untuk Logam universal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas JF
Bahan kerja
Logam universal
Kayu
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan logam

LS 309 JF Klingspor – gulung lelasan yang optimum untuk semua logam dan untuk kayu

Gulung pelelas LS 309 JF daripada Klingspor sangat sesuai untuk pemprosesan semua jenis logam dan kayu. Bahannya terbukti sangat fleksibel dan memenuhi semua jangkaan yang diletakkan pada pelelas pada asas. Dengan asas daripada kain kapas JF yang tahan lama, gulung pelelas ini menahan tekanan di atas purata. Ia disyorkan untuk penggunaan di tapak pembinaan dan di bengkel.

Corak lelasan yang halus dan prestasi lelasan yang tinggi semasa lelasan kasar dan kemasan

Gulung pelelas LS 309 JF adalah pelelas berprestasi tinggi untuk pelbagai kemungkinan penggunaan. Untuk kerja yang halus, ia juga sesuai untuk pemprosesan permukaan besar

  • semua logam bukan ferus,
  • kayu yang dilakuer,
  • keluli,
  • logam bukan ferus,
  • plastik dan
  • keluli tahan karat.

Kemungkinan penggunaan serba guna adalah salah satu kelebihan utama yang pelelas ini. Ia disyorkan untuk kerja lelasan tepat dan dengan tangan, tetapi juga boleh digunakan dalam mesin pelelas tangan, seperti pelelas orbital. Penyesuaiannya yang tinggi telah membuktikan kebolehannya semasa pemprosesan kontur, profil dan jejari sempit. Pelelas ini menyesuaikan dengan sempurna pada bahan kerja yang dilelas dan memastikan konsisten dan kelancaran lelasan. Atas sebab ini, gulung pelelas LS 304 JF daripada Klingspor menawarkan keadaan yang optimum untuk pemprosesan bersih permukaan kayu dan logam.

Boleh digunakan untuk pelbagai alat kerja /nBergantung kepada, sama ada kerja lelasan dengan tangan, atau dengan blok pelelas atau dengan mesin pelelas, gulung pelelas LS 309 JF boleh digunakan dalam banyak bahagian. Dengan kelenturannya yang tinggi, secara optimum pelelas menyesuaikan diri pada perkakas. Asas kain yang teguh memastikan ketahanan yang tinggi di atas purata dan jangka hayat yang panjang. Untuk maklumat lebih lanjut mengenai ukuran yang ada dan kuantiti pesanan minimum, sila hubungi Klingspor.

Produk alternatif