LS 309 JF berslot Gulung dengan asas kain untuk Logam universal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas JF
Bahan kerja
Logam universal
Kayu
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan logam

LS 309 JF berslot – Gulung pelelas yang kuat untuk kayu dan logam

Gulung pelelas LS 309 JF dengan slot adalah untuk pemprosesan bahagian putaran dan alat ganti daripada kayu dan logam yang sempurna. Dengan pelbagai slot, gulung pelelas dengan asas kain boleh digunakan dalam banyak bahagian penggunaan dan kepunyaan dalam setiap bengkel. Ia sesuai untuk penggunaan dengan pelelas orbital, baik seperti untuk lelasan tangan. Kertas pasir boleh digunakan untuk lelasan kasar seperti untuk kerja penggilapan halus dan memberikan bahagian berputar dan alat ganti daripada logam dan kayu struktur permukaan yang diingini. Dengan slot, permukaan lelasan disesuaikan dengan permukaan berstruktur yang rumit dan sesuai terutamanya untuk bahagian pembentukan daripada logam dan kayu. Asas kain untuk ketahanan yang panjang Pelelas pada pembawa kain menera dengan jangka hayat yang panjang. Hasilnya, gulung pelelas LS 309 JF berslot bekerja dengan sangat berekonomi. Tambahan pula, ia mempunyai prestasi penyingkiran yang terbaik dan sesuai terutamanya untuk logam dan kayu keras. Slot yang disediakan tidak menyebabkan pemecahan yang tidak diingini dalam produk dalam lelasan tangan. Gulung pelelas disesuaikan pada semua kontur dengan kelenturan yang tinggi.

Petua untuk lelasan sempurna Untuk hasil akhir yang sempurna, gulung pelelas LS 309 JF yang berslot sesuai untuk lelasan tangan seperti untuk pelelas orbital.

  • Penggunaan gulung pelelas LS 309 JF berslot dengan pelelas orbital memastikan kayu dan logam untuk terutamanya corak lelasan yang halus. Dengan permukaan sentuhan yang besar, pelelas orbital sesuai terutamanya untuk permukaan yang lebih besar.

  • Lelasan tangan adalah untuk permukaan, sudut dan bucu dalaman yang sempurna.

  • Habuk halus yang terhasil mesti dibuang sentiasa supaya pelelas tidak tersumbat. Ia perlu sentiasa dijaga untuk mencapai hasil yang baik. Pelindung mata dan mulut memastikan tahap keselamatan kerja yang tinggi dan ditetapkan oleh persatuan profesional kayu dan logam (BGHM) dalam konteks keselamatan kerja dan kesihatan dengan beban yang meningkat oleh habuk lelasan.