LS 309 X Gulung dengan asas kain untuk Logam universal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan tebal
Substrat Kapas X
Bahan kerja
Logam universal
Kayu
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan logam

LS 309 X – gulung pelelas yang teguh untuk pemprosesan kayu dan logam

Semasa lelasan permukaan logam dan permukaan kayu, pelelas harus lebih tinggi daripada kekuatan biasa. Terutamanya semasa penggunaan dengan pelelas orbital, asas kain memastikan jangka hayat yang hebat. Gulung pelelas LS 309 X daripada Klingspor sesuai untuk penggunaan secara manual. Bergantung kepada serat yang dipilih, bahan boleh disingkirkan atau permukaan boleh dikemaskan. Disebabkan oleh kemungkinan penggunaannya yang universal dalam pemprosesan kayu dan logam. Pelelas ini terdapat dalam serat yang berbeza untuk kelengkapan asas dalam setiap kotak alat.

Serakan tebal untuk bahan

Pelelas mempunyai keperluan asas untuk menyingkirkan bahan, bukannya pelelas. Ia adalah penting untuk serat kekal tajam untuk jangka masa yang lama. Adalah sama pentingnya bahawa serakan yang dipilih sesuai dengan bahan. Serakan tebal disyorkan terutamanya untuk bahan keras. Hasilnya, ia digunakan untuk kertas pasir untuk logam dan untuk kayu keras. Di samping itu, gulung pelelas LS 309 X mempunyai asas yang teguh daripada kain kapas X, yang cukup berat dan fleksibel pada masa yang sama. Pelelas berkualiti tinggi ini pada kain X adalah sesuai untuk lelasan permukaan dan sudut dan untuk badan berputar dalam penggunaan mesin.

Hasil lelasan yang sempurna dalam beberapa langkah

Untuk mendapatkan permukaan yang sempurna, adalah disyorkan lelasan permukaan dalam beberapa langkah. Dengan serat gulung pelelas LS 309 X yang berbeza dalam lebar sabuk yang besar, ini boleh digunakan dengan mudah, sebagai contoh:

  • untuk penyingkiran bahan dan untuk penyamaan permukaan dengan serat kasar untuk pelicinan permukaan dengan serat sederhana
  • untuk kemasan dan lelasan halus dengan serat halus hingga sederhana.

Gulung pelelas LS 309 X daripada Klingspor adalah sangat berkualiti tinggi, teguh dan boleh digunakan secara universal pada nisbah harga-prestasi yang sangat bermanfaat. Untuk pekerja bertukang sendiri dan profesional, ia terbukti sebagai alat kerja yang sempurna untuk tujuan penggunaan serba guna semasa pemprosesan kayu dan logam. Untuk penyingkiran bahan, ia adalah sesuai seperti untuk lelasan halus.

Produk alternatif