PL 31 B Gulung dengan asas kertas untuk Warna, Lakuer, Pakal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Gam
Jenis serat Korundum
Jenis serakan separa terbuka
Substrat Kertas B
Bahan kerja
Warna
Lakuer
Pakal
Kayu
Logam universal
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu
Kedai cat

PL 31 B – gulung pelelas yang sempurna untuk permukaan yang berbeza

Gulung pelelas PL 31 B dengan asas kertas terbukti sebagai pelelas yang sempurna untuk kemasan yang sempurna pada permukaan kayu, cat, lakuer dan pakal. Disebabkan oleh kemungkinan penggunaan serba guna, kertas pasir ini boleh digunakan untuk pemprosesan permukaan besar dan kecil yang tepat. Pekerja bertukang sendiri yang bercita-cita dan profesional menghargai gulung pelelas PL 31 B dalam serat yang pelbagai sebagai alat yang sangat diperlukan yang tidak boleh hilang dalam kotak alat.

Fleksibel dengan penggunaan untuk permukaan, sisi dan sudut

Gulung pelelas PL 31 B dengan asas kertas (kertas B) disyorkan untuk tujuan penggunaan berbeza, sebagai contoh untuk penggunaan

  • dengan pelelas orbital untuk pemprosesan permukaan besar,
  • dengan bongkah pelelas untuk kerja lelasan tangan dan permukaan kecil dan
  • sebagai kertas pasir untuk sisi, sudut dan permukaan bulat.

Pelelas ini pada gulung boleh digunakan secara universal. Ia boleh dengan mudah dirobohkan dalam saiz yang sesuai. Hasilnya, ia membolehkan penyesuaian yang optimum pada penggunaan yang dirancang.

Serakan separa terbuka untuk hasil kelas pertama

Serakan separa terbuka memastikan penanggalan optimum pelelasan permukaan. Pada masa yang sama, ia menjanjikan semasa penyingkiran bahan yang sederhana, prestasi lelasan yang hebat. Teknologi ini terutamanya sesuai untuk pemprosesan jenis kayu yang keras, cat, lakuer dan pakal. Bergantung kepada serat gulung pelelas PL 31 B yang dipilih, permukaan kasar atau halus luar biasa boleh dicapai. Serat yang kasar yang utama sesuai untuk pengarasan permukaan dan untuk pemecahan sudut, serat yang halus – dari 220 - untuk pemprosesan. Untuk lelasan yang berkesan dan hasil yang sempurna, langkah lelasan adalah disyorkan. Di sini, langkah pertama adalah bekerja dengan serat yang kasar. Kemudiannya , sentiasa dilelas halus, hingga hasil yang dikehendaki.

Keras, kenyal dan berkesan – pelelas korundum

Korundum digunakan secara meluas pada pelelas, di mana ia digunakan pada gulung pelelas PL 31 B daripada Klingspor. Disebabkan oleh kekerasannya yang tinggi, mineral ini sebagai contoh digunakan pada kertas pasir dan pada cakera pemotongan. Dalam gulung pelelas PL 31 B, bahan dengan gam terikat pada kertas B.