PS 22 N Gulung dengan asas kertas untuk Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan separa terbuka
Substrat Kertas E
Bahan kerja
Kayu
Logam universal
Warna
Lakuer
Pakal
Plastik
Keluli
Pilihan layan diri
Industri pemprosesan kayu

Gulung pelelas PS 22 N Klingspor – kertas pasir universal untuk hampir semua bahan

Gulung pelelas PS 22 N daripada Klingspor adalah pelelas yang boleh digunakan secara universal, yang boleh digunakan untuk hampir semua bahan. Ia boleh digunakan dengan pelbagai cara dan disyorkan untuk lelasan kasar seperti untuk pemprosesan kemasan bahan kerja. Jenis serat korundum adalah diselerakkan separa terbuka, yang memastikan pelelasan yang berkesan dan seragam.

Dengan pengikatan resin sintetik pada kertas E untuk bahan bengkel dan bahan tapak pembinaan

Pengikatan serat dengan resin sintetik pada kertas E membolehkan penggunaan serba guna dengan kaedah lelasan yang berbeza. Pelelas ini sesuai untuk bahan berbeza, sebagai contoh untuk

  • Kayu,
  • semua jenis logam umum,
  • Cat, Lakuer dan Pakal,
  • Plastik dan
  • Keluli.

Terima kasih kepada kemungkinan penggunaannya yang luas, gulung pelelas PS 22 N boleh digunakan dengan mesin pelelas kawalan tangan, sebagai contoh dengan pelelas orbital. Ia sesuai untuk pemprosesan bahan kerja dengan bongkah pelelas seperti untuk kerja lelasan yang dikawal tangan sepenuhnya. Pengikatan resin sintetik pada kertas E membuatkan pelelas ini kuat dan tahan lama. Produk universal ini digunakan dalam bengkel dan disyorkan untuk semua kerja lelasan di tapak pembinaan. Jenis serakan separa terbuka menjamin semasa kerja lelasan kasar pelelasan yang berkesan dan menawarkan dirinya untuk kerja yang lebih halus hingga kemasan. Gulung pelelas PS 22 N disesuaikan secara optimum pada keperluan individu. Tidak penting sama ada kerja dilakukan dengan atau dengan mesin pelelas.

Untuk pelbagai kerja dalam persekitaran kerja yang bergerak dan pegun

Gulung pelelas PS 22 N disesuaikan secara optimum pada keperluan individu. Tidak penting sama ada kerja dilakukan dengan atau dengan mesin pelelas.