PS 30 D Gulung dengan asas kertas untuk Warna, Lakuer, Pakal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan separa terbuka
Substrat Kertas D
Bahan kerja
Warna
Lakuer
Pakal
Kayu
Logam universal
Pilihan layan diri
Industri automotif
Industri pemprosesan kayu

PS 30 D - gulung pelelas yang optimum dengan asas kertas untuk pemprosesan pantas permukaan yang besar

Oleh kerana keagrasifan yang tinggi, gulung pelelas PS 30 D sesuai untuk penyingkiran pantas permukaan besar. Asasnya terdiri daripada kertas tahan lama, yang sesuai untuk lelasan permukaan dengan tangan dan dengan mesin. Pelelas berkualiti tinggi ini disyorkan untuk pemprosesan

  • kayu,
  • cat,
  • lakuer dan pakal lama dan
  • untuk logam universal.

Kuasa pemotongan yang optimum dengan tahan koyak yang tinggi dan keagrasifan yang meningkat

Gulung pelelas PS 30 D daripada Klingspor adalah kertas pasir tahan koyak melebihi purata dan ketajaman serat yang tinggi. Ketajaman serat memberikan pelelas ini keagrasifan yang meningkat, yang membolehkan penyingkiran dengan daya pemotongan yang tinggi. Setiap kereta api membawa sejumlah besar bahan dari bahan kerja. Penyingkiran pantas ini membuatkan permukaan kasar. Adalah lebih baik untuk terlebih dahulu melakukan kerja awal yang kasar sebelum lelasan dengan perkakas yang halus baik dalam langkah selanjutnya. Asas daripada kertas tahap D adalah sangat tahan koyak dan fleksibel. Dengan gulung pelelas PS 30 D, pengguna mendapat manfaat daripada nisbah harga-prestasi yang hebat.

Berkuasa, berkesan dan pantas

Gulung pelelas PS 30 D memproses kayu dan penyalutan daripada lakuer atau cat dengan teliti dan pantas. Ketajaman serat yang tinggi memerlukannya semasa pemprosesan kayu, secara umumnya untuk lelasan arah gentian. Semasa lelasan melintang ke arah pertumbuhan kayu terdapat bahaya pemecahan cip dan pembentukan alur dalam di sini. Penyalutan diperiksa dengan pakal atau dengan pisau di kawasan longgar sebelum memulakan kerja. Penanggalan lapisan longgar sebelum permulaan proses lelasan meminimumkan masa kerja dan beban kerja semasa pemprosesan. Untuk lelasan dengan tangan, tiada lagi bahan bantuan diperlukan. Untuk lelasan permukaan yang bersih, kertas gulung pelelas PS 30 D harus digulung di sekeliling blok pelelas. Peranti ketegangan menghalangnya daripada tergelincir semasa lelasan.