PS 33 B pembungkusan layan diri Kertas pasir untuk Warna, Lakuer, Pakal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan separa terbuka
Substrat Kertas B
Bahan kerja
Warna
Lakuer
Pakal
Kayu
Plastik
Pilihan layan diri
Industri Tenaga Angin
Industri automotif
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan Pesawat
Perniagaan Kraftangan

PS 33 B – gulung pelelas yang optimum dengan asas kertas untuk pemprosesan kayu secara manual dan mesin

Gulung pelelas PS 33 B daripada Klingspor disyorkan untuk semua kerja kayu. Asasnya daripada kertas disesuaikan dengan tepat dan fleksibel pada kontur bahan kerja. Disebabkan asas kertas, gulung pelelas ini adalah kelengkapan kerja yang berprestasi tinggi dan murah. Ia sesuai untuk teknik lelasan yang pelbagai, sebagai contoh untuk

  • lelasan tangan,
  • lelasan dengan mesin dan
  • lelasan dengan bongkah pelelas.

Jangka hayat yang meningkat, penyumbatan yang rendah dan ketahanan yang tinggi

Dengan komposisi serat dan ketahanan asas kertasnya yang tinggi, gulung pelelas PS 33 B menawarkan jangka hayat yang meningkat. Jenis serat adalah korundum berkualiti tinggi, yang boleh dipercayai dengan pengikatan resin sintetik pada asas. Disebabkan agen aktif lelasan, bahan ini dicirikan secara utama dengan penyumbatan yang rendah. Walaupun pelelas ini terbukti sangat kuat, ia tetap fleksibel untuk penyesuaian yang sempurna pada permukaan yang dilelas. Pengguna mendapat manfaat daripada prestasi penyingkiran yang tinggi dengan semua kerja untuk penanggalan salutan lakuer, cat dan pakal. Kertas pasir ini sesuai untuk pemprosesan kayu.

Keberkesanan yang tinggi semasa lelasan permukaan dan semasa lelasan berprofil

Pelelas ini dengan asas kertas yang ringan telah dibangunkan Klingspor khas untuk lelasan berprofil dan untuk lelasan permukaan dengan tangan. Dengan tekanan yang kuat, cat dan lakuer boleh ditanggalkan dengan pantas dan tidak rumit daripada perabot, bahagian pembinaan dan kenderaan. Dengan ini ia tidak perlu menukarkan kertas pasir secara berterusan, kerana serakan separa terbuka menghalang penyumbatan. Semasa pemprosesan kayu, gulung pelelas PS 33 B sesuai untuk melicinkan sudut atau mengimbangi benjolan kasar sebelum lelasan halus. Dengan prestasi penyingkiran yang tinggi, calar dan kemik pada permukaan akan hilang dalam sekelip mata. Untuk lelasan permukaan yang seragam, adalah disyorkan untuk menggunakan blok pelelas atau mesin tangan sebagai bantuan. Kertas pasir boleh dengan mudah dipisahkan daripada gulung dan dipotong mengikut saiz yang diperlukan. Klingspor membekalkan gulung pelelas PS 33 B dalam pelbagai lebar dan dengan serat yang berbeza. Jika perlu, adalah mungkin untuk mendapatkan produk ini untuk penyesuaian yang tepat pada setiap keperluan dengan ukuran dan serat individu.