PS 33 C pembungkusan layan diri Kertas pasir untuk Warna, Lakuer, Pakal, Kayu

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan separa terbuka
Substrat Kertas C
Bahan kerja
Warna
Lakuer
Pakal
Kayu
Plastik
Pilihan layan diri
Industri Tenaga Angin
Industri automotif
Industri pemprosesan kayu
Pembinaan Pesawat
Perniagaan Kraftangan

PS 33 C – gulung pelelas yang sempurna dengan asas kertas untuk lelasan permukaan yang bersih dan tepat

Gulung pelelas PS 33 C daripada Klingspor dicirikan oleh jangka hayat perkhidmatannya yang panjang dan tahan koyak. Dengan ciri-ciri ini, ia sesuai untuk lelasan permukaan dengan tangan atau dengan mesin tangan. Pelelas berkualiti tinggi ini disyorkan untuk pemprosesan

  • kayu,
  • lakuer,
  • cat dan
  • pakal lama.

Dengan banyak kelebihan yang mengagumkan dengan asas kertas

Asas kertas direka khas pada lelasan permukaan. Kertas pasir ini terbukti sangat tahan koyak dan pada masa yang sama tetap fleksibel. Ciri-cirinya yang hebat memastikan jangka hayat yang tinggi. Hasilnya, perkakas ini boleh digunakan untuk masa yang lama tanpa mengurangkan prestasi penyingkiran. Gabungan serat, serakan separa terbuka dan bahan aktif lelasan menghalang penyumbatan kertas pasir. Potongan individu boleh dipotong dengan cepat dan mudah dari gulung. Pada masa yang sama anda mendapat keuntungan dengan gulung pelelas PS 33 C dari nisbah harga-prestasi yang menguntungkan.

Untuk pelicinan permukaan yang berkesan

Oleh kerana prestasi penyingkiran yang tinggi, gulung pelelas PS 33 C daripada Klingspor sesuai untuk pelicinan permukaan yang berkesan. Di sini, kayu dilelas dengan serat yang kasar untuk menghilangkan benjolan. Dengan kertas pasir yang halus, ia dilakukan dengan langkah lelasan halus selanjutnya. Gulung pelelas PS 33 C juga sesuai untuk kerjakan objek. Lakuer lama boleh ditanggalkan dengan pantas dan teliti dengan pelelas ini. Sebelum memakai salutan baru, ia sudah mencukupi untuk menyapu salutan cat atas salutan lakuer, supaya cat baru akan bertahan dengan baik pada substrat. Permukaan yang dipakal akan diratakan sebelum pemprosesan selanjutnya. Ini adalah untuk menanggalkan jejak perkakas yang ditinggalkan dengan menggunakan pakal lama. Sekiranya anda bekerja dengan berhati-hati, anda tidak akan memerhatikan apa-apa perbezaan visual dan haptik berbanding dengan permukaan sebelah, tanpa pakal lama. Untuk bengkel dengan keperluan biasa untuk kertas pasir, gulung pelelas PS 33 C adalah pilihan yang sangat baik. Ia menyediakan bekalan yang mencukupi untuk kerja harian.