PS 73 CWF Gulung dengan asas kertas untuk Kayu, Warna, Lakuer, Pakal, Plastik

Spesifikasi
Pengikatan Resin sintetik
Jenis serat Korundum
Jenis serakan separa terbuka
Substrat Kertas C + Fom (Fom)
Bahan kerja
Kayu
Warna
Lakuer
Pakal
Plastik

PS 73 CWF – gulung pelelas yang sempurna untuk plastik, lakuer dan penyalutan

Gulung pelelas PS 73 CWF daripada Klingspor telah terbukti sebagai pelelas yang sempurna untuk pengasahan dan penggilapan permukaan dan kontur yang berbeza. Pad pelelas yang inovatif daripada dispenser direka bentuk untuk kerja lelasan tangan dan menawarkan syarat optimum untuk kerja lelasan yang tepat.

Pengagihan tekanan dengan bahagian belakang bersalut fom

Dengan gulung pelelas PS 73 CWF, penyalutan fom yang fleksibel mengagihkan tekanan secara meluas ke atas semua permukaan galas. Ini membolehkan bahan kerja diproses dengan bersih dengan penyalutan nipis, tanpa risiko lelasan tembus. Penyalutan korundum yang separa terbuka dan digabungkan dengan resin sintetik, sesuai untuk

  • cat, lakuer dan permukaan yang dipakal,
  • lelasan plastik dan penyalutan plastik,
  • Salutan gel dan
  • lelasan halus kayu.

Jenis serat yang separa terbuka dan penyalutan stearat tambahan memastikan penyumbatan yang rendah. Ini amat ketara dalam kerja lelasan halus dan sangat tepat. Dengan asasnya daripada kertas C mudah diletakkan di tangan, yang membuat kerja lebih mudah. Daripada dispenser yang praktikal dengan penunjuk pengisian, pad pelelas berlubang boleh dipotong dengan cepat dan bersih. Ini menjadikan mereka bersedia untuk digunakan dalam masa yang singkat. Di dalam dispenser, gulung pelelas PS 73 CWF sentiasa tersusun dan boleh dipercayai dilindungi daripada kelembapan dan kotoran.

Berkesan dan berdaya tahan - untuk bengkel dan tapak pembinaan dan untuk penggunaan mudah alih

Gulung pelelas PS 73 CWF dihantar Klingspor dalam dispenser yang teguh dengan penunjuk pengisian. Hasilnya, pengguna tahu pada bila-bila masa berapa banyak kertas pasir masih tersedia. Gulung pelelas berlubang panjang yang sesuai 140 mm, yang memudahkan pemotongan pad pelelas individu. Ia mempunyai lebar 115 mm dan panjang 25 meter, yang sepadan dengan kira-kira 180 pad pelelas. Ketebalan serakan kertas pasir PS 73 CWF adalah 120 serat.