Baik. - Produk kami

Pilihan

Perkakas prestasi tinggi untuk prestasi maksimum

Dari profesional untuk profesional. Kami mempunyai lebih daripada 50,000 perkakas untuk lelasan, pemotongan, pengisaran, penggilapan dan penyingkiran bahan dalam pilihan kami. Keluasan dan kedalaman program kami menawarkan pengguna produk yang sesuai untuk setiap keperluan – selalunya dalam beberapa variasi.

Klicken Sie für mehr Informationen Klik untuk maklumat lanjut
Gulung pelelas Tunjuk produk >
Sabuk pelelas Tunjuk produk >
Cakera gentian Tunjuk produk >
Kepingan pelelas Tunjuk produk >
Quick Change Discs Tunjuk produk >
Mop pelelas Tunjuk produk >
Cakera mop pelelas Tunjuk produk >
Cakera pemotongan Kronenflex® Tunjuk produk >
Cakera pelelas Kronenflex® Tunjuk produk >
Pelelas elastik Tunjuk produk >
Pengisar karbida Tunjuk produk >
Cakera pemotongan berlian Tunjuk produk >
Cakera pelelas berlian Tunjuk produk >
Bilah gergaji Tunjuk produk >
Plat sokongan Tunjuk produk >
Produk bukan tenunan Tunjuk produk >
Berus dawai Tunjuk produk >
Ciri-ciri khas Tunjuk produk >

Penggunaan

Dari kasar ke halus: Penyelesaian yang betul untuk setiap bahan

Apa sahaja yang anda ingin lakukan dengan perkakas kami: Produk yang berkualiti Klingspor memenuhi keperluan tinggi pada kualiti permukaan, jangka hayat dan prestasi pemotongan.

Kerja melelaskan dan memotong logam sangat memerlukan perkakas yang digunakan kuat. Sebarang logam yang anda mahu proses: kami membekalkan anda dengan perkakas lelasan yang sesuai. Lihat semua produk untuk logam, logam bukan ferus dan keluli tahan karat
Logam, logam bukan ferus dan keluli tahan karat
Bahan keras dan rapuh seperti kaca dan seramik memerlukan perkakas berkualiti tinggi, boleh diharap dan tepat dalam semua peringkat pemprosesan mereka. Kami telah menghasilkan banyak pelelas khas untuk keperluan bahan ini. Lihat semua produk untuk kaca dan seramik
Kaca, seramik
Dengan pelelas kami untuk pemprosesan plastik, getah dan kulit, anda mendapat hasil cemerlang dan corak lelasan yang sama untuk semua penggunaan dan bahan kerja yang relevan. lihat semua produk untuk plastik, getah, kulit
Plastik, getah, kulit

 

Mesin

Perkakas yang sempurna untuk setiap langkah kerja

Mesin yang mana yang anda ingin gunakan untuk penyelesaian individu masalah penggunaan anda: Pelelas Klingspor memberikan prestasi tinggi dan hasil yang boleh dipercayai semasa pemotongan, penyingkiran bahan dan kemasan.

trennen

Pemotongan

Pemotongan bahan yang pantas dan jimat yang diperlukan dalam banyak bidang penggunaan pelanggan kami. Sama pentingnya dengan jangka hayat yang lama adalah keselamatan semasa penggunaan perkakas lelasan yang berputar dengan pantas. Dengan pematuhan garis panduan oSa dan standard keselamatan Eropah EN 12413 perkakas kami untuk pemotongan memenuhi standard keselamatan tertinggi.

Materialabtrag

Pembuangan bahan

Pemilihan perkakas untuk penyingkiran bahan adalah proses lelasan yang agresif dan kemungkinan penyingkiran yang lebih tinggi dengan beban fizikal yang rendah pada pengguna. 

Finish

Kemasan

Kemasan memberikan permukaan yang licin, sekata dan hasil kerja yang boleh dihasilkan. Kami menyokong pengguna kami dalam pencapaian matlamat mereka dengan pembangunan teknologi seperti salutan ACT antistatik.

Baca lebih lanjut …Kualiti kami